Telephely: 2315 Szigethalom, Mű út 137. | Tel.: +36 (20) 530 6161 | tonychemkft@tonychem.hu | Magyar English

/// Rólunk

/// Tonychem Vegyipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Családi vállalkozásunkat 1993-ban alapítottuk.

Fő profilunk kezdetben a vegyszer-kereskedelem, és az ehhez kapcsolódó csomagolóanyagok (pl. üvegek, PE flakonok, kupakok) kereskedelme volt. Később a gyógyszer-, illetve élelmiszeripari üvegek, valamint a hozzájuk tartozó műanyag záróelemek forgalmazása vált meghatározóvá.

A 2000-es évektől a belföldi értékesítés mellett a nemzetközi kapcsolatok is erősödtek, jelenleg is folyamatosan növekszik az exporttevékenység (elsősorban Romániába, Moldáviába és Szlovéniába szállítunk). A dinamikus növekedésnek köszönhetően 2015-ben már több, mint 8 millió üvegterméket értékesítettünk, a több mint 40 terméket tartalmazó, széles skálájú termékkínálatunkból.

A hazai gyártókapacitás hiánya miatt kénytelenek voltunk a felmerülő igényeket külföldi gyártóktól kielégíteni. Jelenleg hivatalos magyarországi képviselői vagyunk a Gerresheimer Moulded Glass GmbH német holdingnak, így Európa egyik legnagyobb gyártójának a vegyipari, gyógyászati illetve élelmiszeripari üvegtermékeit biztosítjuk a vásárlóinknak. Fontos beszállító partnereink közé tartozik az osztrák Stölzle-Oberglas GmbH, és az olasz Bormioli Rocco S.P.A..

Kizárólagos képviselői vagyunk a KISICO német vállalatnak, mely kupakokat és speciális záróelemeket (pl. hőálló kupakokat is) gyárt. További partnereink közé tartozik a német Remy & Geiser GmbH és a Sensoplast Packmitteltechnik GmbH, a lengyel ABA Sp. Z o.o és az osztrák Kunststoffwerk Kremsmünster.

A piaci igényekhez igazodva szigethalmi telephelyünk raktárhelységeit, árukészletét és termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, hogy az egyedi, illetve speciális igényeket is ki tudjuk elégíteni.

A Tonychem Kft 2009 óta rendelkezik ISO 9001 minősítéssel.

Kisebb és nagyobb üzleti partnereinknek egyaránt rendelkezésére állunk.